Rólunk

Rólunk

Első Géppark-kezelő – ahol a bizalom kölcsönös!

Tudjuk, hogy a bizalom két félen múlik. Megbízunk Önben, az Ön igényeihez igazodunk – ahogyan Ön is megbízhat bennünk és szolgáltatásainkban!

Legyen akár magánszemély, vagy forduljon hozzánk vállalkozásával, rugalmas, ügyfélközpontú flottakezelést ajánlunk, humánus feltételekkel, átlátható szerződéssel. A piac számos szereplőivel ellentétben nálunk az Ön elégedettsége az első.

A legjobb autó
az új autó!

Henry Ford mondása az Első Géppark-kezelő egyik legfontosabb alapelve. Ami pedig a legfontosabb: új autóhoz jutni a mai napig luxusnak és kiváltságnak számít – de nem velünk!

Akár magánszemélyekről, akár vállalkozásokról van szó, az új autók mindeddig nehezen elérhetőnek számítottak, még kedvező feltételekkel is. Az Első Géppark-kezelő megváltoztatja ezt a vélekedést!
Tekintse meg gépjárműparkunkat, válogasson egyedülállóan megbízható, dinamikus és minőségi Škoda modelljeink között! Élje át az élményt, amit csak egy új autó nyújthat – mindezt humánus és elérhető feltételekkel!

KIK VAGYUNK

Ismerd meg a csapatot

Aggott László
Flottavezető
Az Első Géppark-kezelőnél a név kötelez bennünket arra, hogy Önnél is mi legyünk az elsők!

Legyen szó akár tartós bérletről, akár rövid távú kölcsönzésről, mi azért dolgozunk, hogy céljait minél hatékonyabban, gördülékenyebben érje el.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Felkeltette érdeklődését mindaz, amit az Első Géppark-kezelő kínál Önnek? Forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon minket: +36 70 429 55 33