Kovács Zoltán - Fer-Trans Hungary 2011 Kft.

Kovács Zoltán - Fer-Trans Hungary 2011 Kft.

"Több lehetőség mérlegelése után döntöttünk úgy, hogy az Első Géppark-kezelőt választjuk gépjármű flottakezelő partnerünknek. Döntésünket nem bántuk meg, kiváló minőségű szolgáltatást kapunk tőlük.

Igazán nagyon elégedettek vagyunk az Első Géppark-kezelő flotta autó szolgáltatásával. Minden gépkocsival kapcsolatos ügyintézéstől tehermentesítenek bennünket. A gumi cserével kapcsolatban, vagy bármilyen szerviz ügyintézéssel házhoz jönnek. Mi már csak az elintézett, jól működő autókat kapjuk. Az ügyintézés simán, gyorsan és zökkenőmentesen megy náluk.

Az első szerződés megkötését nemrégiben egy újabb követte, és már körvonalazódni látszik a következő két megkeresésünk is, amiket kétség kívül újra az Első Géppark-kezelővel fogunk megvalósítani.

Számunkra az Első Géppark-kezelő munkatársainak szakértelme, hozzáállása a garancia arra, hogy az általunk használ gépjárművek mindig megfelelő állapotban üzemelnek.

Stabil partnerként tekintünk a cégre, ezért csak ajánlani tudom az Első Géppark-kezelőt mindenkinek, ahogyan már meg is tettem nagyon sok esetben."

Felkeltette érdeklődését valamelyik
modellünk vagy szolgáltatásunk?

Keressen minket bizalommal!

Hívjon minket: +36 70 429 55 33

Kedvelt Hírek és Tippek

Néhány érv a flottakezelés mellett
Valósítsa meg velünk az álmait!