Várady Péter - Várady Könyvvizsgáló Kft.

Várady Péter - Várady Könyvvizsgáló Kft.

"Az Első Géppark-kezelővel 2017  júniusában kerültünk üzleti kapcsolatba.

Az Első Géppark-kezelő személyre szabott szolgáltatásaival tűnik ki a többi flottakezelő cég közül - nem csupán finanszírozást, hanem valóban teljes körű minőségi flottakezelési szolgáltatást nyújt. Az Első Géppark-kezelőben ehhez egy kiváló partnerre találtam, mindig segítőkész munkatársakkal, magas színvonalú, profi szolgáltatással és nem utolsó sorban, kedvező, piacképes árakkal.

Legújabb céges autónkat is tőlük szereztük be, mert az eddigiekben tapasztalt megbízhatóság, rugalmasság, precizitás nagyon fontos számunkra.

Az általunk felvázolt elvárásoknak megfelelő járművet ajánlottak, szem előtt tarva minden igényünket és bizonyítva szakmai profizmusukat egy tökéletes céges autót kaptunk ismét.

Az Első Géppark-kezelőnél hosszútávon tervezhetőek a költségek és ez a mai világban egy nagyon fontos tényező.

Számomra akkor működik jól egy flottakezelő cég, ha szinte semmit sem hallok róla. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a flottakezelő csendben, észrevétlenül és jól végzi munkáját, leveszi a vállamról a gépjárműparkkal kapcsolatos valamennyi terhet.

Az Első Géppark-kezelő által nyújtott szolgáltatások minőségével a gyakorlatban is elégedettek vagyunk, az üzemeltetésben közreműködő munkatársak korrekt emberi-szakmai hozzáállás nyújtanak."

Felkeltette érdeklődését valamelyik
modellünk vagy szolgáltatásunk?

Keressen minket bizalommal!

Hívjon minket: +36 70 429 55 33

Kedvelt Hírek és Tippek

Néhány érv a flottakezelés mellett
Valósítsa meg velünk az álmait!