Sólyom József - Falcon-Pool Security Kft.

Sólyom József - Falcon-Pool Security Kft.

"Hogy miért az Első Géppark-kezelőt választottuk flottapartnernek?

Mert az Első Géppark-kezelőt egyértelműen rugalmassága, nagyfokú problémamegoldó képessége és nem utolsó sorban emberközpontú ügyfélkezelése emeli ki a többi piaci szereplő közül és teszi egyedivé a flottakezelő cégek között.

Mielőtt az Első Géppark-kezelővel dolgozni kezdtünk volna, szakértő segítsége nélkül választottuk és szereztük be az autóinkat és viseltük ennek minden járulékos következményét és költségét. Szerettünk volna ezen a területen is professzionálisan működni, ezért kerestünk megbízható külső flottakezelő partnert. Olyan szolgáltatót kerestünk, aki a számunkra legelőnyösebb finanszírozási lehetőségeket ajánlja, tudja, milyen szempontok szerint kell autót választani és hogyan kell a járműveket költséghatékonyan üzemeltetni, javíttatni és eladni.

Aztán megismertük azt a szolgáltatást, amit az Első Géppark-kezelő nyújt, és nem is kérdés, hogy azóta is minden ilyen jellegű igénnyel csakis őket keressünk meg. Az egyetlen dolog, amivel nekünk foglalkoznunk kell, az az autó kiválasztása, minden mást az Első Géppark-kezelőre bízunk, mert tudjuk, hogy ez náluk a legjobb kezekben van.

A céget csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ezek a felsorolt tulajdonságok, értékek fontosak a mai rohanó világban."

Felkeltette érdeklődését valamelyik
modellünk vagy szolgáltatásunk?

Keressen minket bizalommal!

Hívjon minket: +36 70 429 55 33

Kedvelt Hírek és Tippek

Néhány érv a flottakezelés mellett
Valósítsa meg velünk az álmait!